Over

Château Renaissance, sinds 1851.

Zot van zoet?

Rustig brunchen?

Nood aan een after work apero?

Of gewoon zin om in de mooiste tuin van Ronse te hangen?

Say no more, want Château Renaissance has got your back.

Het verbluffend mooie negentiende-eeuwse pand in het hart van Ronse huisvest sinds 2021 Château Renaissance. De vroegere woning van wijlen dokter-senator-schepen Emiel Cuvelier en zijn dochter dokter Marie Gabrielle Cuvelier werd door Jonas Hoste en Lise Caboor gekocht en grondig gerenoveerd.

Doorheen de week kan je er terecht voor huisgemaakte taarten of after work apero. In het weekend geniet je dan weer van een uitgebreide brunch.

Het menu varieert met de seizoenen. Gelukkig blijven de signature cocktails van Jonas op de kaart staan en ook Lise verrast je met taarten en desserts waar je geen genoeg van krijgt.

Bij slecht weer kan je gezellig tafelen in onze huiskamer. Eens de zon door de wolken breekt, is deze tuin de hotspot van Ronse.

Meer zin in een feestje of ben je op zoek naar de geschikte plaats voor je seminarie? We ontvangen je graag in onze aparte feestzaal of in de tuin met tent.

Momenteel zijn we open op vrijdag – zaterdag – zondag.
Voor groepen vanaf 8 personen kan er ook in de week gereserveerd worden. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Met massa’s dank aan het creatieve team

Artwork – Phui Phui – Tattoowerk


Marketing – Maite –


Website en copywriting – Elien – Website


Fotografie

– Nicola – Instagram

– Littlemissdaydream – Instagram

Het verhaal achter de foto

Jonas droomt ervan om in zijn living een levensgroot Laatste Avondmaal aan zijn muur te hebben. Of zijn vrouw daarmee akkoord gaat, is een andere kwestie. Het idee vormde wel de basis voor de illustratie die de zaak kenmerkt.

Met een bende vrienden aan een lange tafel genieten van een goede apéro. Beter wordt het niet, toch? Raad jij waar de foto genomen is?

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close